25 Mayıs 2008 Pazar

İlgimi Çeken Yeni Tasarımlar


Çılgın fareler iş başında...
Gün boyu bilgisayar başında çalışanlar, elleri fare üzerinde gidip gelenlere müjde... yaptığınız işe birazcık da olsa eğlence katacak yeni tasarım fareler sizlerle. Masanızda gezinen bir balık, yada elinizin altında kırmızı bir uğurböceği alışıldık bilgisayar farlerine hiç benzemiyor değil mi! http://www.pat-says-now.com sitesini bir ziyaret edin o zaman...

Çocuk olsak dedirtecek tasarımlar...
Cep telefonu yokken nasıl yaşıyorduk acaba? çağın en yaygın iletişim aracı ve vazgeçilmezimiz cep telefonları şimdi çocukların da imdadına koştu. küçük yaştaki çocuklara cep telefonu almayı doğru bulmayan anne babalar yeni çıkan Firefly cep telefonlarını çok sevecek... Çoçuklar yanlış ya da gereksiz aramaları önlemek adına şifreleme sistemi (sadece ebeveynlerin tanıdığı ve onayladığı 20 kişiyi arayabilme) ve anne baba 'nın çöp adam figürlü tuşları ile sadece ebeveyn ve 112 yi arayabilecekler. Elektronik Eşya Tüketicileri tarafından 2006 yılının En iyi icat ödülü kazanan bu telefonların satış fiyatı 99 YTL. Desteklediği operatörler Turkcell, vodafone ve avea. MediaMarkt, Boyner, Nezih, Genpa, Darty gibi fiziksel mağazalardan satışlar gerçekleştiği gibi cocukceptelefonu.com internet sitesinden de online satışları gerçekleştirilen telefonların çeşitli renk ve tasarımda kapak ve kılıf alternatifleri de mevcut.

Geceleri Güneşi özleyenlere sun jar...
Kavanoza da bak sen dedirtecek özellikleri barındıran sun jar'lar tüm gün pencerenizin kenarında geceleri sizi aydınlatmak için güneş ışığı biriktiriyor. gecelerinizi sıcak sarı ve mavi ay ışığıyla aydınlatacak sun jar'ları http://www.iwantoneofthose.com/ adresinden satın alabilirsiniz.
Japonlar şimdi de çikolata işinde...
Çikolataların içine kurutulmuş çilekler konuyor da çilekli çikolata yapılıyor, biz neden çikolata tadında çilek yapmayalım deyip, genetiğiyle oynanmış çileklerin içine çikolata koyup bu yeni tadı bizlere sundular... genetiğiyle oynanmış ürünleri tercih etmiyor da olsak çikolata deyince akan sular durur:) Sizi seviyorum Japonlar...
Grafitti sokak duvarlarından buzdolabı üzerine taşındı...
Yaratcılığınızı artık evinizin buzdolabında göstereceksiniz. Indesit Grafiti buzdolapları magnetler yerine kaleminizle eserinizi bekliyor.. Gazlı kalemlerle ister not yazın, ister birşeyler çizin, beğenmezseniz ya da sıkılırsanız da silin gitsin, sizin nasıl olsa. Dünya'da satışı süren ürünler Türkiye'ye Nisan ayında geldi ve 1.090YTL'ye de satılıyor. Söz http://www.indesit.com.tr/ !

Yumurta hastası tasarımcı Valentino Audrito'dan sahanda yumurtalı halı... Yumurta hayranı olup kolestrolle başı dertte olanlara ne diyelim, yeme de yanında yat:)

Son olarak Tin-Up koltuklardan bahsetmeden edemeyeceğim...
Tüm zamanının video oyunları ile geçirenlere müjde... Anatominiz bu koltuklarla korunacak, gece (sabah mı desek ) yastığa başınızı koyduğunuzda ne boyun ne bel ağrısı çekeceksiniz...Ancak bu mucize tasarım oyunlar yüzünden vakit ayırmadığınız sevgilinizle aranızı düzeltme sözü veremiyor malesef... http://www.ligneroset.com.tr/ renk seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Hiç yorum yok: