12 Haziran 2008 Perşembe

Flog Your Blog

Bu sabah "Teasa's Tips" adlı blogda okuduklarım dikkatimi çekti. Blog yazarlarına bloglarına tıklanması için neler yapabilecekleri özetlenmiş. Gerçi biz blog yazarlarına çok yeni olmasa da yeni blog açanlara ipuçları niteliğinde birtakım öneriler sunulmuş. Bunlardan birkaçını sizlerle de paylaşmak istiyorum:
  • Blogunuzda en az 5 tane blogunuzun temasıyla ilgili eğitici makaleler yazın veya yayınlayın. 500 kelimeden fazla olan bu makalelerde okuyuculara konuyla ilgili ipuçları verin ve önerilerde bulunun
  • Her gün 1 adet yeni blog yazın ve yayınlayın. Bunlar eğitici öğretici makaleler olmak zorunda değil. Hatta yeni haberler ve ilgi çekici, duyulmamış bilgilerle dolu olursa çok daha iyi olur. Bu okuyucuların her geçen gün sizin blogunuza olan ilgisini arttırdığı gibi, internete her girdiğinde sizin blogunuza da göz atmasına, sayfalarınızda gezinmesine sebep olacaktır.
  • Blogunuzda yazılarınıza yorum yapılmasına izin verin. Bu ilgiyi ayakta tutacaktır. İnsanlar yazdıklarınıza kendi düşüncelerini katacak ve başkalarının kendi düşünceleri hakkında neler söylediğini merak edip, her gün sizin bloğunuzu tıklayacaktır. Eğer yazılarınıza yorum gelmiyorsa, okuyucularınıza bir soru yönelterek, onları cevap vermelerine cesaretlendirebilirsiniz.

Devamını http://marketingprofs.chtah.com/a/tBIRqF4AJaJZfB7RPoHBeAzwN-O/news11 adresinden okuyabilirsiniz.

Benim önerim ise; facebook'un flog blog uygulamasını profilinize eklemek:)

Hiç yorum yok: